Selepas 2 bulan bercer4i, Dai Farhan bakal rujuk Semula?? – Vir4l Gambar Isteri Da’i Farhan Berdamai Dengan Bekas Madu

Viral di beberapa portal hiburan menunjukkan gambar isteri Da’i Farhan, Dr Erin sudah berdamai dengan bekas madunya, Fatin Nurul Ain. Menurut Gempak, gambar itu menunjukkan mereka berdua berp3lukan dan melalui status di Instagram Dr Erin akui perspektifnya terhadap hal poligami kini sudah berubah.

Wahai zaujku, engkau manusia yang boleh memberikan jawapan dari ramai-ramai ustaz yang pernah saya tanya kenapa harus terima poligami.”

Ayang boleh memberikan jawapan yang boleh membuka hati saya untuk berpoligami walaupun saya seorang anti poligami.”

Tak mungkin saya berkongsi suami dengan orang lain. Saya rela menjanda 100 kali pun!”

Sumber: Blog

Selain itu, Erin juga berkata kutvkan netizen dianggap sebagai ujian dalam hidupnya dan kini dia bahagia kerana berjaya tempuhi semuanya dengan tenang.

“Allah uji dulu betulkah betul-betul beriman, reda dengan segala ujian dan takdir ditetapkan walau itu paling tak mampu dihadapi.”

“Allah beri saya satu tiket ujian dic3muh dik3ji sebab kahwin lelaki orang. Benda yang saya paling tak boleh hadap tapi itulah saya rasa saya dah boleh hadapi semua ini dengan hati tenang.”

Sumber: Blog

Beberapa netizen memuji sikap Erin dan Fatin kerana masing-masing bersikap matang dan terbuka untuk berdamai semula.

Bukan itu saja, ada juga yang turut mendoakan agar Fatin dan Farhan rujuk semula selepas dua bulan berc3rai. Netizen juga berspekul4si Erin tak tolak jika bekas madunya itu kembali rujuk dengan Farhan selepas komen yang dibalas di Instagram.

Netizen:Alhamdulillah, semoga mereka rujuk balik antara satu sama lain. Fatin dan Farhan hidup bahagia bersama Puan (Dr. Erin)”

Erin: “Saya tak pernah bermvsuh dengan siapa-siapa pun. Cuma keadaan buat saya ni j4hat. Insya-Allah. Doalah yang baik-baik untuk mereka.”

Sumber: Blog
Sumber: Blog

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sinar Viral Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Rojak Media

Sumber : Lobakmerah

Be the first to comment on "Selepas 2 bulan bercer4i, Dai Farhan bakal rujuk Semula?? – Vir4l Gambar Isteri Da’i Farhan Berdamai Dengan Bekas Madu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*