Suami Nyaris Ditembak Arwah Bapa Isteri Pertama! Zarina Zainuddin Kongsi Kisah Rumahtangga

Pelakon dan usahawan, Zarina Zainuddin  membuat perkongsian mengenai detik perkenalannya bersama suami, Datuk Seri Abdul Raihan Wan Jaafar ketika dirinya berasa trauma untuk mendekati kaum lelaki.

Suami Jujur Kongsi Kisah Isteri Pertama

Menurut Zarina, dia berkenalan dengan suaminya ketika berusia 22 tahun dan ketika itu suaminya jujur menceritakan kisah percintaan dengan isteri pertama yang diminati Raihan sejak di sekolah menengah.

“Di usia 22 saya berkenalan dengan seorang lelaki yang jujur menceritakan kisahnya mula-mula bercinta dengan isterinya dari zaman isterinya tingkatan 2 lagi.

Dia cakap bukan senang dia nak rebut hati isterinya sampai nak kena tembak dengan arwah bapa isterinya dengan senapang patah. Last-last-last dia dapat juga kahwin. Cintanya memang mati dengan isterinya.”-Kongsi Zarina

Kahwin Tanpa Ada ‘Cintan Cintun’

Tambah Zarina, ketika Raihan meluahkan hasrat untuk melamarnya sebagai isteri, dia telah membuat permintaan untuk bertemu dengan bakal madunya itu untuk meminta persetujuan.  Susulan itu, mereka telah dipertemukan dan Zarina memuji sikap suaminya yang berani.

“Bila dia ajak saya kahwin, saya cakap bawak jumpa isterinya dulu..Dia berani bawak saya jumpa minta izin. he is a gentleman..Walau saya kahwin tanpa cintan cintun tapi dia tak pernah mensia-siakan saya.”- dedahnya lagi

Hanya Ada Seorang Suami

Selain itu, Zarina  beranggapan perkahwinannya yang kini sudah berusia 28 tahun sebagai bukan tempoh masa yang sedikit. Malah, dia turut mendedahkan hanya mempunyai seorang suami sejak dirinya berumur 22 tahun sehingga kini, meskipun ada pihak yang mempersoalkannya.

“28 tahun bukan masa yang sedikit. Orang banyak tanya itu suami kedua awak ke. Itulah suami saya dari umur saya 22 tahun lagi sehingga kini 51 tahun.” katanya

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Sumber:Murai MY

Be the first to comment on "Suami Nyaris Ditembak Arwah Bapa Isteri Pertama! Zarina Zainuddin Kongsi Kisah Rumahtangga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*