“Ben percaya 0rang baik Men1nggal Muda”- Ines Kongsi Kata-kata Arw4h Benjy Buat Ramai Seb4k..

Terbaru di media sosial Inessa Irdayanty yang berkongsi ucapan yang pernah dikatakan oleh arw4h abangnya Benjy suatu ketika dahulu di akaun Instagramnya hari ini.

Benjy Percaya orang Baik Men1nggal Muda

Dipetik dari Instagram Inessa, wanita tersebut menyatakan arw4h abangnya itu percaya bahawa orang yang baik men1nggal dunia pada ketika usia muda.

“Ben percaya dengan ucapan ‘ Orang baik m4ti muda’. Dia selalu cakap kepada saya ‘ Agaknya orang macam Ben ni, dah tua merep0t baru pergilah kan, Ines” tulisnya

Foto – Instagram @inessukamakan

Inessa menyatakan bahawa apa yang dikatakan suatu ketika dahulu itu benar, yang orang baik men1nggal dunia muda. Adik kepada Benjy ini juga meluahkan dirinya sentiasa menging4ti arw4h abangnya itu walaupun sudah sebulan pem3rgianya.

“Tidak Ben, kau buktikan yang orang baik memang men1nggal dunia muda.

Sekarang ini sebulan kau pergi meningg4lkan kamu semua. Tidak sehari pun aku tidak men4ngis kerana kau. Aku ambil masa yang lama selepas mama pergi. Siapa tahu berapa lama pula masa untuk yang ini.

Aku hanya boleh berharap dan doa yang kau tenang di sana bersama mama. Aku sayangkan kau Ben” tulis Ines

Semoga Allahyarham Benjy tenang di dunia abadi, Al-Fatihah.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber:nuraimy

Be the first to comment on "“Ben percaya 0rang baik Men1nggal Muda”- Ines Kongsi Kata-kata Arw4h Benjy Buat Ramai Seb4k.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*