“Daddy Jaga Hamzah Ye..Anak Daddy 4 Sekarang”- Pilv, Fad Janji Akan Jaga Anak Abam.

Selepas hampir dua hari pelawak terkenal Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan atau Abam meningg4l dunia, akhirnya sahabat baiknya iaitu Fad Bocey berpeluang menziarahi pus4ra Allahyarh4m.

Sebelum ini Fad dilaporkan begitu terkilan kerana berada jauh di Jepun ketika Abam dikebvmikan pada petang Isnin. Dia yang tidak senang duduk di negara matahari terbit itu sentiasa m3nitiskan air mata kerana amat r4lat dengan ketiadaannya disamping Achey menghadapi ujian kehil4ngan sahabat tersayang.

Pulang sahaja dari Jepun, Fad telah disambut Achey dengan linangan air mata sambil mereka memegang baju Abam. Mereka juga terus menuju ke kediaman Abam bagi bertemu keluarga allahyarham.

Petang tadi, selepas pulang berehat di rumah, Fad dan keluarga sekali lagi menzi4rahi keluarga Abam dan pergi ke tanah perkuburan bagi melihat pusara Abam buat kali pertama.

Menerusi IG story isteri Fad, Syaheera Rahman, mereka dilihat sedang berada di rumah Abam dan berjumpa dengan anak allahyarham.

Fad juga sempat menambah bahawa dia akan menjaga anak Abam seperti anaknya sendiri sambil memuat naik gambar bersama Hamzah di Instagram miliknya.

Menerusi kapsyennya, dia sekarang mempunyai 4 orang anak termasuklah anak kepada allahyarham.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ddy jaga hamzah ye nak,anak ddy 4 org sekarang😊😘 #kitabaikramaisayang #syeduthmanhamzah

A post shared by FAD & SYAHEERA (@fadbocey) on

Syed Uthman Hamzah baru sahaja berumur 8 bulan ketika bapanya meningg4l dunia Isnin lalu. Dia yang belum mengerti apa-apa terlihat manja dengan sesiapa sahaja yang mendakapnya.

Sebelum ini, Fad dan keluarga berada di Jepun semasa menerima perkhabaran Abam meningg4l dunia. Oleh sebab itu, dia agak terkilan kerana tidak dapat bersama yang lain mengebumikan sahabat akrabnya pada petang isnin.

 

Sumber : Syaheeraarahman, Fad Bocey

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sinar Viral Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Rojak Media

 

Be the first to comment on "“Daddy Jaga Hamzah Ye..Anak Daddy 4 Sekarang”- Pilv, Fad Janji Akan Jaga Anak Abam."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*